0 izdelek(ov) - 0.00€

Plačilo

V speltni trgovini Gent.si vam trenutno ponujamo dva načina plačila in sicer:

  1. Plačilo po predračunu - Pri izbiri tega načina plačila boste ob oddanem naročilu na vpisan email naslov prejeli primer izpolnjenega UPN obrazca (položnice), podatke lahko nato prepišete na prazno položnico in le to plačate na banki, pošti, nekaterih bencinskih črpalkah,... ali pa podatke prepišete na UPN obrazec v spletni banki in tako poravnate vaše naročilo. V primeru, da plačila ne prejmemo v 3 dneh po oddaji naročila, vam bomo na vaš naslov poslali natisnjeno položnico katero lahko plačate na banki, pošti,... V primeru, da plačila v 7 dneh po oddaji naročila ne prejmemo bo vašen anročilo preklicano.

  2. Plačilo preko PayPal-a - Pri izbiri tega plačila boste po oddanem naročilu preusmerjeni na spletno stran paypal.com, kjer lahko vaše naročilo plačate iz vašega PayPal računa. V primeru, da PayPal računa nimate, lahko preko tega sistema plačate tudi z vašo kreditno kartico (Visa, MasterCard, American express, Diners in druge).

Plačilo po povzetju trenutno ni mogoče.


  brezplačna dostava
za naročila nad 50€
  možnost vračila
v 14-ih dneh
  najboljše cene
popusti do 60%
Prihranite 5€!
Popust v višini 5€ je lahko vaš. Na blagajni vpišite spodnji kupon. S klikom na gumb "želim popust" bo koda kopirana v odložišče.
MINUS5
Želim popust
Hvala, ne želim popusta